Hoppa till innehållet

We make your
business flow.

Förändra och förnya fakturaflödet

Vi hjälper företag att samla och effektivisera faktureringsprocesser genom sömlösa arbetsflöden och goda kundupplevelser. Resultatet är en smidigare och mer effektiv vardag, förbättrat kassaflöde och ökad kontroll.

Ett team av branschledande experter med gedigen erfarenhet och passion för varje kundsamarbete står redo att hjälpa dig. Tillsammans förändrar och förnyar vi fakturaflödet.

En plattform är allt som behövs

Vår egenutvecklade plattformslösning Ropo One är kärnan i vårt erbjudande. Den sömlösa plattformen möjliggör ett enhetligt affärsflöde med fullständig överblick. Tillsammans med ett hängivet Ropo-team får du det stöd du behöver för att nå framgång. Ett enkelt betalningsflöde för slutkunder som minimerar bortfall och ökar kundnöjdhet. 

Plattformen kräver bara en integration, vilket eliminerar det traditionella behovet av flera olika system. Enkel att både implementera och använda.

Days of lowered DSO
3
Increased digitalization of payments
97%
Cost savings through improved workflow
95.3%
Less invoices going to Debt Collection
99.9%

Våra kunder

I Norden samarbetar vi med över 10 000 företag i branscher som energi, fastighet, vård, telekom, media och försäkring. Våra tjänster är optimerade för företag med höga fakturavolymer och återkommande fakturering.

Vår plattform speglar vår djupa branschkunskap genom att presentera branschsnitt för viktiga nyckeltal. Denna insikt ger dig en konkurrensfördel och möjliggör kontinuerlig optimering av din verksamhet.

Tillsammans optimerar vi din verksamhet.

Läs mer om hur vi hjälper våra kunder.