Jatka sisältöön

Tietoa meistä


Laskutuksen tulisi olla helppoa, mutta todellisuus on toinen.

Pohjoismaissa lähetetään vuosittain kaksi miljardia laskua. Euroopassa luku on 40 miljardia. Suuri osa laskuista ei ole sähköisiä, ja prosessi on yleensä sirpaloitunut, mikä johtaa tehottomuuteen ja hallitsemattomuuteen. Ropo auttaa yrityksiä yhtenäistämään ja virtaviivaistamaan laskutustaan. Tehostamme prosesseja ja tarjoamme täyden näkyvyyden laskutuksesta ja maksamisesta saatavaan dataan, mikä helpottaa talouden hallintaa, parantaa asiakaskokemusta ja kasvattaa kassavirtaa.

Ropo on Pohjoismaiden markkinajohtaja, jolla on toimintaa Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa. Päätoimipiste sijaitsee Kuopiossa, Suomessa.

Aktiivisia asiakkaita
10t+
Ropolaisia
400+
Liikevaihto (€)
100M+
Käsiteltyjen laskujen ja dokumenttien määrä
180M+
Asiakaspysyvyys Ropo One™ -käyttäjissä
99%
Ropo One™ kirjautumisia vuodessa
800t+

Vahvuutemme:

SKAALA

Markkinajohtaja & alan asiantuntija

Ropo on markkinajohtaja, jolla on yli 10 000 asiakasta, vahva alan asiantuntemus ja kyky käsitellä suuria laskutusmääriä Pohjoismaiden laajuisesti.

JOUSTAVUUS

Helppo, saumaton ja modulaarinen

Yhdellä alustalla toimiva palvelumme on helppokäyttöinen, saumaton ja muokattavissa asiakkaan tarpeisiin. Asiakkaat saavat käyttöönsä uusimman laskutusteknologian, jossa tietoturva ja vaatimustenmukaisuus ovat keskiössä. Palvelun joustavuus tuo myös säästöjä IT-kustannuksiin.

OSAAMINEN

Yhdistelmä automaatiota ja palveluasiantuntemusta

Virtaviivaistamme ja automatisoimme prosesseja minimoiden manuaalisen työn ja maksimoiden tehokkuuden ja tuottavuuden – kaikkea tätä tukee ammattimainen palveluosaamisemme.

HALLITTAVUUS

Liiketoiminnan kriittisten kehityskohteiden hallinta

Täydellinen näkyvyys ja datan älykäs käyttö mahdollistavat liiketoiminnan kannalta kriittisimpien kehityskohteiden tunnistamisen ja seurannan. Tällaisia ovat esimerkiksi maksuaikojen lyhentäminen, asiakaspoistuman vähentäminen tai asiakastyytyväisyyden parantaminen. Autamme asiakkaitamme kassavirran optimoinnissa hyödyntämällä historiadataa ja kassavirtaennusteita.

Liiketoiminnan parempi flow

Haluamme tehdä talouden hallinnasta helppoa antaen yrityksille vapauden keskittyä kasvuun ja kehittymiseen.

Teemme liiketoiminnasta sujuvampaa ja tehokkaampaa virtaviivaistamalla laskutuksen sisäiset ja ulkoiset prosessit, jotka ovat koko liiketoiminnan perusta. Yhdistämällä tuottavuuden ja asiakaskokemuksen annamme yrityksille mahdollisuuden saavuttaa täyden potentiaaliinsa.

Visionamme on liiketoiminnan parempi flow.

Vastuullisuus