Jatka sisältöön

Ropo mukana Strategy Talk CFO 2023 -tapahtumassa

Ropo Capital on mukana keskiviikkona 10.5.2023 järjestettävässä Strategy Talk CFO 2023 -tapahtumassa kertomassa laskun elinkaaren hallinnasta ja laskutuksesta saatavan datan hyödyntämisestä liiketoiminnassa.

Ropolla on tapahtumassa klo 9.50 puheenvuoro, jossa myyntijohtajamme Mikko Uotinen kertoo laskutuksen tärkeimmistä tunnusluvuista ja niiden seurannasta.

Strategy Talk CFO 2023 kokoaa yhteen talousjohtajat ympäri Suomea vaihtamaan ajatuksia liiketoiminnan kehittämisestä sekä siihen liittyvistä haasteista, joihin mukana olevat palveluntuottajat tarjoavat ratkaisujaan.

Tänä vuonna tapahtuman teemoina ovat mm. globaalit megatrendit, digitaalinen transformaatio, data johtamisen tukena, ESG-mittarit ja muuttuvan maailman vaikutukset liiketoimintaan.

Lue lisää »