Jatka sisältöön

Ropo Capital on nyt Ropo

Tästä päivästä alkaen Ropo Capital on lyhyesti Ropo. Uudistus on tärkeä merkkipaalu matkallamme start up -yrityksestä kategoriajohtajaksi – olemme edelläkävijöitä omaan teknologiaan perustuvalla yhden alustan palvelumallillamme, joka yhdistää saumattomasti kaikki laskutukseen liittyvät prosessit.

Visionamme on liiketoiminnan parempi flow. Se tarkoittaa sitä, että haluamme entistä vahvemmin olla asiakkaillemme strateginen kumppani, joka sujuvoittaa liiketoimintaa mahdollistaen kasvun ja kehityksen.

Uudistetussa ulkoasussamme graafisiin elementteihin on tuotu mukaan visiomme mukaista flowta ja kuvissa vahvemmin esille henkilöstöämme sekä pohjoismaisia juuria. Raikkaan ja modernin ilmeen lähtökohtana on yksinkertaisuus, selkeys ja saavutettavuus yhdistettynä rohkeaan, eteenpäin suuntautuvaan Ropo-henkeen – toivomme, että pidät uudesta ilmeestämme.

Osana brändiuudistusta esittelemme uudistetut palveluratkaisumme: Ropo OneView -analytiikkatyökalun ja MyRopo-asiakaspalveluportaalin, yhdessä päivitetyn palvelutarjontamme kanssa.

Tervetuloa Ropon brändimatkalle!

Tutustu uuteen ilmeeseen ja päivitettyihin palvelukokonaisuuksiimme uudistetuilta kotisivuilta: ropo.fi.

Uudistukset pähkinänkuoressa:

• Ropo Capital on nyt Ropo.
• • Sähköpostiosoitteet ovat ropo.com-päätteisiä (etunimi.sukunimi@ropo.com).
• Suomenkielisten verkkosivujemme uusi osoite on: www.ropo.fi. Rinnalla toimivat myös maakohtaiset ropo.se- ja ropo.no-sivut sekä ropo.com konsernia varten.

Palvelualustojen nimet ja osoitteet:
• Ropo 24 on nyt Ropo One™ ja uusi kirjautumisosoite: https://fin.one.ropo.com.
• Ropo Online on nyt MyRopo ja uusi kirjautumisosoite: www.myropo.fi.