Jatka sisältöön

Trust rekrytoi: haussa 6 myyntipäällikköä

Yritysoston myötä palvelutarjontamme laajenee kattamaan koko laskun elinkaaren hallinnan laskujen operoinnista reskontranhoitoon, maksuvalvontaan ja rahoitukseen. Kasvuharppauksen myötä porukkaamme haetaan uusia osaajia. Työpaikka sijaitsee ensisijaisesti pääkaupunkiseudulla, myös Kuopio ja Jyväskylä mahdollisia.

Työyhteisömme koostuu tulosorientoituneista, määrätietoisista ja aktiivisista osaajista. Olemme motivoituneita ja työn ilo on meille tärkeää. Rakennamme yhdessä hienoa suomalaista menestystarinaa ja tiedämme, että kasvumme rajat määrittelee vain kykymme kehittyä yksilöinä ja yhtenä joukkueena. Siksi työkavereiksikin rekrytoidaan aina henkilöitä, jotka suhtautuvat työntekoon samalla asenteella.

Jos tunnet kuuluvasi joukkoon, tähän haasteeseen kannattaa tarttua.

Myyntipäällikkö, Key Account -tiimi (3 paikkaa)

Trustilla arvostetaan innostunutta ja itseohjautuvaa työotetta. Myynnissä asiakastyö on intohimo ja ratkaisukeskeisyys sisäsyntyinen ominaisuus. Pyrit jatkuvasti kehittämään itseäsi etkä pelkää haastaa olemassa olevia toimintamalleja.

Key Account -tiimissä odotetaan:

  • Erinomaisia neuvottelu- ja esiintymistaitoja
  • Ymmärrystä yritystaloudesta ja kykyä keskustella siitä asiakkaiden kanssa
  • Laaja-alaista tuntemusta toimialasta

Myyntipäällikkö, Account -tiimi (3 paikkaa)

Ratkaisumyynnissä keskeistä on vuorovaikutus asiakkaan kanssa. Kyky kuunnella ja ymmärtää asiakkaan tarpeet ovat tärkeimpiä työkalujasi. Toimialan ja yritystalouden ymmärrys on etu, mutta tärkeintä on asenne ja halu kehittyä.

Account -tiimissä odotetaan:

  • Ulospäin suuntautunutta otetta, neuvottelutaitoja ja tilannetajua
  • Aktiivisuutta ja onnistumista asiakastapaamisten hankinnassa
  • Kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että tiimityöhön

 

Katso hakuohjeet ja -ilmoitukset kokonaisuudessaan: trustkapital.fi/rekrytointi
Hakuaika päättyy 1.2.2017. 

Lisätietoja tehtävistä antaa myyntijohtaja Sami Kouva 24.1 klo. 15-17 ja 25.1. klo. 8-10, puh. 044 756 9900.


Trust Kapital on kotimainen laskun elinkaari- ja rahoituspalveluihin keskittyvä kasvuyritys. Kilpailemme markkinoilla teknologisena edelläkävijänä – toimintamallimme pohjautuu digitalisaation etuihin ja vahvaan automaatioon. Vuonna 2017 liikevaihtomme nousee yritysoston myötä 10 miljoonasta yli 40 miljoonaan euroon ja noin joka kuudes Suomessa liikkuva lasku välitetään kauttamme. Vuoteen 2020 mennessä haluamme olla oman alamme markkinajohtaja Suomessa.