Jatka sisältöön

Ropo Capital rekrytoi: Haussa vahvistuksia asiakaspalveluun

Lasku on iloinen asia. Kun yritys saa myymästään tavarasta tai palvelusta rahansa, pyörii kyseisen yrityksen lisäksi koko yhteiskunta. Meidän tehtävämme on huolehtia yritysten laskutuksesta kokonaisuutena.
Haluamme palvella asiakkaitamme aina mahdollisimman hyvin. Siksi tarvitsemme porukkaamme lisää avuliaita asiakaspalvelijoita.

Porvoo, asiakaspalvelu:

Arvostamme innostunutta ja ratkaisukeskeistä työotetta. Asiakaspalvelussa keskeistä on vuorovaikutus asiakkaan kanssa, joten kyky kuunnella ja ymmärtää asiakkaan tarpeita ovat tärkeimpiä työkalujasi.

Aiempi kokemus asiakaspalvelutyöstä ja monipuolinen kielitaito katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on asenne ja halu kehittyä.

Asiakastyössä odotetaan:

  • Vuorovaikutustaitoja, ulospäin suuntautunutta otetta ja tilannetajua
  • Selkeää ilmaisua ja huolellisuutta
  • Kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että tiimityöhön

Työyhteisömme koostuu aktiivisista, tuloshakuisista ja määrätietoisista osaajista. Olemme motivoituneita ja työn ilo on meille tärkeää. Rakennamme yhdessä hienoa suomalaista menestystarinaa ja tiedämme, että kasvumme rajat määrittelee vain kykymme kehittyä yksilöinä ja yhtenä joukkueena.

Työkavereiksi rekrytoimme henkilöitä, jotka suhtautuvat työntekoon samalla asenteella. Jos tunnet kuuluvasi joukkoon, tähän mahdollisuuteen kannattaa tarttua.

Lähetä hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 23.3. osoitteeseen rekry@ropocapital.fi otsikolla ASIAKASPALVELU / PORVOO. Haastattelut aloitetaan heti sopivien hakemusten saavuttua.

Lisätietoja tehtävistä antaa Emmi Saalamo 13., 15. ja 20.3. klo. 10-12, puh. 030 688 6584.

Ropo Capital yhdistää aiemmin Trust Kapital -konsernin nimellä toimineet yhtiöt sekä konserniin yritysoston myötä liittyneen Enfo Zenderin yhden nimen ja ilmeen alle. Työllistämme n. 135 talouden ammattilaista ja kuukausittain yli 8 000 suomalaisyritystä luottaa palveluihimme. www.ropocapital.fi