Jatka sisältöön

Haku auki: asiakastukihenkilö ja asiakaspalvelija

Ainutlaatuisen kulttuurin omaava joukkueemme on kasvanut voimakkaasti kuluneen vuoden aikana ja kasvun pyörät jatkavat edelleen pyörimistään. Siksi rekrytoimme lisää väkeä asiakaspalveluumme Porvooseen.

Työyhteisömme koostuu tulosorientoituneista, määrätietoisista ja aktiivisista osaajista. Olemme motivoituneita ja työn ilo on meille tärkeää. Meidän mielestämme yksi parhaista asioista työyhteisössämme on positiivinen, rento ja kannustava ilmapiirimme.


Asiakastukihenkilö, Porvoo

Asiakastukihenkilönä pääasialliset työkalusi ovat puhelin ja sähköposti, joiden kautta neuvot toimeksiantajia erilaisissa tilanteissa laskun elinkaaren ajan. Päivittäisessä työssäsi vastaat oman laskutus- ja perintäjärjestelmämme Ropo24:n käyttötuesta ja erinäisten raporttien sekä virhetilojen seurannasta ja korjaamisesta.

Hakemukset osoitteeseen rekry@ropocapital.fi otsikolla ASIAKASTUKIHENKILÖ / PORVOO. Hakuaika 15.7.2017 asti.


Asiakaspalvelija, Porvoo

Asiakaspalvelijana palvelet asiakkaita laskutus- ja perintäasioissa tiimisi vastuualueelle kuuluvien puhelinlinjojen ja sähköpostien kautta. Olet asiakkaan näkökulmasta asiantuntija, joka on nopeasti tavoitettavissa ja aina valmis auttamaan.

Hakemukset osoitteeseen rekry@ropocapital.fi otsikolla ASIAKASPALVELIJA / PORVOO. Hakuaika 31.7.2017 asti


Jaatko saman asenteen ja tunnet kuuluvasi joukkoon?
Katso työpaikkailmoitukset kokonaisuudessaan:

www.ropocapital.fi/fi/yritys/avoimet-tyopaikat/