Jatka sisältöön

Asiakasvideo: Case Attendo

Attendon talousjohtaja Merja Saurus kertoo videolla hoiva- ja terveyspalveluyhtiön laskutusprosessien uudistamisesta ja hyödyistä, joita Ropon laskun elinkaaripalvelu on yhtiölle tuonut.

Attendolle toteutettuun palveluratkaisuun sisältyy koko laskun elinkaaren hallinta laskujen lähetyksestä saatavien hallintaan ja perintään. Lisäksi Ropo vastaa Attendon epäselvien suoritusten selvityksestä ja laskujen maksamiseen liittyvästä asiakaspalvelusta. Uudistus automatisoi Attendon laskutusprosessin ja toi käyttöön kattavat raportointiominaisuudet.

Noin 10 000 laskua kuukausittain lähettävä Attendo on siirtynyt Ropon asiakkaaksi maaliskuussa 2017. Attendossa on Suomessa 40 laskuttavaa yhtiötä, ja Ropo vastaa laskun elinkaaripalveluista kokonaisuutena.

Tehostunut prosessi näkyy mm. maksuviiveiden vähentymisenä ja laskutuksen eri vaiheiden helpompana seurattavuutena.

[embed-responsive ratio=”16by9″][/embed-responsive]


Lue lisää Attendolle toteutetusta palveluratkaisusta:

ropocapital.fi/fi/asiakasratkaisu/attendo/