Jatka sisältöön

Porvoon contact center erikoistuu osaamiskeskukseksi

Ropo kasvattaa Porvoon contact centeristä jopa tuplasti nykyistä suuremman osaamiskeskuksen, jonka vahvuuksina ovat mm. kaksikielisyys ja energiasektorin tietotaito. Osaajia on rekrytoitu syksystä asti ja uusien asiakkuuksien myötä tarve kasvaa edelleen.

Ropo Capital työllistää tällä hetkellä reilut 140 työntekijää, joista noin 50 työskentelee Porvoossa. Tavoitteena on kasvattaa Porvoon contact centeristä yli 70 osaajan osaamiskeskus, jonka tukena uusi Kuopioon perustettava asiakaspalvelukeskus toimii.

Uusien rekrytointien myötä Ropon henkilöstömäärä tulee nousemaan yli 200 asiantuntijaan.

– Porvoon asiakaspalvelukeskuksesta muotoutuu vielä vahvemmin osaamiskeskus, jossa erikoistutaan eri toimialojen erityisvaatimuksiin. Meillä on Porvoossa jo energiapuolen tiimi, ja uusien asiakkuuksien myötä myös muille toimialoille monistetaan samaa mallia. Porvooseen rekrytoidaan asiakaspalvelijoita erityisesti tällä kulmalla, Ropo Capitalin toimitusjohtaja Artti Aurasmaa kuvailee.

Ropo Capital on rekrytoinut asiakaspalvelijoita Porvoossa aktiivisesti syksystä asti, mutta erityisesti uusien suurasiakkuuksien myötä tarve kasvaa edelleen.

Elenia, Savon Voima, Lääkärikeskus Aava ja Jätekukko ovat muutamia esimerkkejä Ropo Capitalin tuoreista asiakkuuksista.

– Reilu vuosi sitten Porvoossa työskenteli parikymmentä työntekijää. Nyt määrä on jo viitisenkymmentä. Porukka on sitoutunutta ja vaihtuvuus on vähäistä, mutta työtä riittää, Aurasmaa linjaa.

– Porvoossa meillä on nyt käytännössä jatkuva haku päällä – tavoitteena on rekrytoida vielä 30 osaajaa lisää. Meillä on mahtava perehdytysohjelma, joten työtaustaa tärkeämpää on, että löydämme meille oikeanlaiset tyypit. Me ei olla mikään villasukkatehdas vaan kasvuyhtiö, jolla on kovat tavoitteet. Meininki on hyvä ja voin luvata, että ei vituta tulla töihin, Aurasmaa kehuu.

Lisätietoja työpaikkoihin liittyen:
Jenna Kokkonen, HR-päällikkö, Ropo Capital, puh. 044 756 9901, jenna.kokkonen@ropocapital.fi

Katso avoimet työpaikat>>