Jatka sisältöön

Pohjois-Suomen Energiatieto tuo 11 energiayhtiötä Ropon laskutuspalveluihin

Suomalaisten energiayhtiöiden omistama Pohjois-Suomen Energiatieto Oy on valinnut Ropo Capitalin kumppanikseen laskutuspalveluiden kilpailutuksessa. Sopimus yhteistyöstä allekirjoitettiin helmikuussa 2020 ja yhtiökohtaisten palveluiden käyttöönotot ovat meneillään.

Sopimuskokonaisuuteen sisältyy yhtiökohtaiset palvelumallit laskujen välityksen ja saatavien hallinnan prosesseista täyteen reskontran ulkoistamiseen. Lisäksi palveluihin sisältyy maksamiseen liittyvä asiakaspalvelu.

Pohjois-Suomen Energiatieto välittää palveluitaan 11 omistajayhtiöilleen, joiden yhteenlaskettu laskutusvolyymi on noin 3,7 miljoonaa laskua vuosittain.

– Pohjois-Suomen Energiatieto on meille tärkeä asiakkuus, joka vahvistaa entisestään Ropon markkina-asemaa energiasektorin palveluntarjoajana. Projekti on lähtenyt hyvin käyntiin ja ensimmäisten yhtiöiden myyntireskontrat siirtyvät Ropon hoidettavaksi maaliskuun alussa, kertoo Ropon myyntijohtaja Ville Räsänen.

Lisätietoja:
Ville Räsänen, myyntijohtaja, Ropo Capital Oy, puh. 044 535 9955, ville.rasanen@ropocapital.fi
Jari Jaakola, toimitusjohtaja, Pohjois-Suomen Energiatieto Oy, puh. 040 593 1001, jari.jaakola@pset.fi

Pohjois-Suomen Energiatieto Oy
Pohjois-Suomen Energiatieto Oy on energia- ja kiertotaloussektorilla toimiva ICT -palveluita tuottava yritys, jonka omistajia ovat suomalaiset energiayhtiöt.

Ropo Capital
Ropo Capital on johtava laskun elinkaari- ja rahoituspalveluiden tarjoaja Suomessa. Kilpailemme markkinoilla teknologisena edelläkävijänä – toimintamallimme pohjautuu digitalisaation etuihin ja vahvaan automaatioon. Työllistämme noin 260 talouden ammattilaista ja kuukausittain yli 10 000 suomalaisyritystä luottaa palveluihimme. Joka 6. lasku Suomessa lähetetään meidän kauttamme.