Jatka sisältöön

Ropon markkina-asema terveyspalveluissa kasvaa – Pihlajalinna siirtyy Ropon laskun elinkaarimalliin

Pihlajalinna automatisoi laskutustaan Ropon laskun elinkaaripalvelun avulla. Kumppanuus vahvistaa entisestään Ropon markkina-asemaa yksityisen terveydenhuollon alalla, jossa Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali-, terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottajista.

Pihlajalinna siirtyy Ropon yhden palveluntarjoajan malliin keväällä 2020. Räätälöityyn kokonaisratkaisuun sisältyy laskujen välityksen ja saatavien hallinnan kokonaisuus automatisoidusta maksuvalvonnasta muistutus- ja perintäpalveluun asti. Lisäksi ratkaisuun kuuluu Ropon BI-raportointi. Ropo vastaa myös maksamiseen liittyvästä asiakaspalvelusta ja maksuneuvonnasta.

Pihlajalinnan talous- ja rahoitusjohtaja Tarja Rantala kertoo, että sopimuskumppanin valintaan vaikuttivat Ropon vahvat referenssit toimialalta.

– Valintaamme tuki erityisesti myös mahdollisuus yhtenäistää laskun koko elinkaari ja reaaliaikainen seuranta yhden palveluntarjoajan avulla, Rantala sanoo.

Pihlajalinna on suomalainen pörssiyhtiö, jonka liikevaihto vuonna 2019 oli 519 miljoonaa euroa. Yhtiön lähes 6 000 työntekijää ja noin tuhat ammatinharjoittajaa tuottavat palveluita sekä yksityiselle että julkiselle sektorille yli 210 toimipisteessä ympäri Suomen.

Pihlajalinnan lisäksi Ropon referenssiasiakkaista terveydenhuollon osalta ovat mm. Terveystalo, Mehiläinen, Lääkärikeskus Aava ja Attendo.

Lisätietoja:

Päivi Enden, myyntipäällikkö, Ropo Capital Oy, p. 044 700 6038, paivi.enden@ropocapital.fi
Henry Pärssinen, asiakkuusjohtaja, Ropo Capital Oy, p. 044 783 8782, henry.parssinen@ropocapital.fi

Katariina Kössi, taloushallinto/sopimushallinto, Pihlajalinna, p. 040 734 6075, katariina.kossi@pihlajalinna.fi
Tarja Rantala, talous- ja rahoitusjohtaja, Pihlajalinna, p. 040 774 9290, tarja.rantala@pihlajalinna.fi


Pihlajalinna
Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali-, terveys- ja hyvinvointipalvelujen tuottajista. Konsernin asiakkaita ovat yksityishenkilöt, yritykset, vakuutusyhtiöt ja julkisyhteisöt, kuten kunnat ja kuntayhtymät.
www.pihlajalinna.fi

Ropo Capital
Ropo Capital on johtava laskun elinkaari- ja rahoituspalveluiden tarjoaja Suomessa. Kilpailemme markkinoilla teknologisena edelläkävijänä – toimintamallimme pohjautuu digitalisaation etuihin ja vahvaan automaatioon. Työllistämme noin 260 talouden ammattilaista ja kuukausittain yli 10 000 suomalaisyritystä luottaa palveluihimme. Välitämme joka kuudennen laskun Suomessa ja yli puolet kaikista suomalaisten sähkölaskuista.
www.ropocapital.fi


Kuva: Mikko Törmänen