Jatka sisältöön

Ropon ja Procountorin yhteistyöllä helpotetaan talouden hallintaa


Procountorin ja Ropon pitkäaikaisen kumppanuuden tavoitteena on auttaa asiakkaita ja tehdä saatavien hallintaan liittyvistä rutiineista mahdollisimman helppoa. Yhteistyö mahdollistaa Ropon muistutus-, perintä- ja rahoituspalvelun käyttämisen suoraan Procountor-ohjelmasta.

Procountorin käyttäjille räätälöidyssä ratkaisussa Ropon palvelut integroituvat saumattomasti osaksi laskutusprosessia.

– Muistutus- ja perintätoimeksiannot voi siirtää Ropolle kätevästi suoraan Procountorista rakennetun rajapinnan avulla. Ropo saa reaaliaikaista tietoa asiakkaiden maksuista ja tilittää päivittäin asiakkaiden maksamat pääomat Procountoriin alkuperäisillä viitteillä – samalla Procountorin myyntireskontra päivittyy automaattisesti, kertoo Sami Sipponen, joka toimii Procountorin muistutus- ja perintäpalveluiden tuotevastaavana.

Ropon kumppanuuspäällikkö Arto Hakkarainen kannustaa systemaattiseen muistuttamiseen ja perintään, sillä se vähentää unohduksista johtuvia maksuviiveitä, nopeuttaa kassankiertoa ja tukee kestävää luotonantoa.

– Suosittelemme vakioitua rutiinia muistuttamiseen ja perintään. Viikon tai kahden viikon välein tapahtuva säännöllinen erääntyneiden saatavien huomauttaminen luo hyvän pohjan säännölliselle maksuvalvonnalle, Hakkarainen muistuttaa.

Tehokasta saatavien hallintaa ammattitaidolla

Saatavien hallinnan ulkoistaminen Ropolle vapauttaa asiakkaan resursseja ja mahdollistaa keskittymisen omaan ydinosaamiseen. Tunnettuna ja ammattitaitoisena toimijana Ropo kotiuttaa erääntyneet saatavat tehokkaasti ja järjestelmällisesti asiakkaan ja maksajan välistä asiakassuhdetta vaalien.

Ropon muistutus- ja perintäpalveluun sisältyy aina myös maksamiseen liittyvä asiakaspalvelu, joka auttaa maksamiseen ja myöhästyneisiin maksuihin liittyvissä kysymyksissä. Henkilökohtaisen palvelun lisäksi maksuasioita voi hoitaa MyRopo-palvelussa ympäri vuorokauden.

Jos maksua ei saada kotiutettua muistutuksista ja maksuhuomautuksista huolimatta, voidaan perintää jatkaa oikeudellisessa perinnässä. Kokonaisuus hoidetaan aina hyvän perintätavan sekä laissa säädettyjen käytäntöjen mukaisesti.

Procountorin asiakkaat voivat myös hyödyntää Ropon laskurahoitusta, jonka avulla voi joko rahoittaa tai myydä laskut Ropolle. Laskurahoitus on joustava ja helppo tapa tasata kassan kausivaihtelua, nopeuttaa kassankiertoa ja parantaa maksuvalmiutta. Rahoitusprosessi hoituu alusta loppuun asti sähköisesti ja rahat tilitetään asiakkaalle jopa saman pankkipäivän kuluessa ilman käyttömäärävelvoitteita tai kiinteitä kuluja.

Lisätietoja:
Arto Hakkarainen, Ropo, kumppanuuspäällikkö, p. 045 275 8622, arto.hakkarainen@ropo.com


Ropo on pohjoismainen markkinajohtaja ja edelläkävijä laskutusteknologiassa. Yhtenäistämme ja virtaviivaistamme kaikki laskutusprosessit alusta loppuun tarjoten saumattomat prosessit, paremman asiakaskokemuksen sekä täyden näkyvyyden talouden hallintaan. Palvelumme keskiössä on omaan teknologiaan perustuva alusta ja ainutlaatuinen palvelu, johon luottaa yli 10 000 yritystä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. www.ropo.fi

Procountor on sähköinen taloushallinnon ohjelmisto, josta löytyy monipuoliset työkalut kirjanpitoon, laskutukseen, palkanlaskentaan ja raportointiin. Jo yli 90 000 yritystä ja 1 300 tilitoimistoa luottaa Procountoriin. Pilvipalveluna toimivan ohjelman avulla yritykset voivat automatisoida ja tehostaa talousprosessejaan sekä hallita talouttaan reaaliaikaisesti. Procountor tarjoaa käyttäjilleen helppokäyttöisen ja intuitiivisen kokemuksen, joka helpottaa liiketoiminnan hallintaa ja kasvua. Ohjelmasta löytyy yli tuhat integraatiota ja ekosysteemi tarjoaa lisäpalvelut moneen tarpeeseen. www.procountor.fi


Ajankohtaista