Jatka sisältöön

Ilmoittautuminen Laskutuksen ja perinnän asiantuntijapäivään

Laskutuksen ja perinnän asiantuntijapäivä 2024

Tervetuloa vuosittaiseen laskutuksen ja perinnän asiantuntijapäivään kouluttautumaan, oppimaan muiden kokemuksista ja kuulemaan arvokkaita vinkkejä Ropon palveluiden hyödyntämiseen. Päivä sisältää inspiroivia asiantuntijapuheenvuoroja, paneelikeskusteluja ja verkostoitumista, joista saat uusia näkökulmia ja konkreettisia esimerkkejä oman työsi tueksi.

Tapahtuma on suunnattu yrityksenne laskutuksesta ja/tai saatavien hallinnasta vastaaville asiantuntijoille, Ropon yhteyshenkilöille sekä talousjohdolle.

Aika: Tiistai 17.9.2024 klo 10 alkaen
Paikka: Fredriksberg, Mall of Tripla, Helsinki

Syvennymme jälleen monipuolisesti laskutuksen ja saatavien hallinnan ajankohtaisiin aiheisiin. Tänä vuonna keskeisinä teemoina ovat mm. tiedolla johtaminen, laskulla markkinointi ja asiakaspalvelun digitalisaatio sekä niihin liittyvä palvelukehityksemme. Kerromme myös sähköisen laskutuksen näkymistä sekä sähköisestä muistuttamisesta ja huomauttamisesta osana sitä. Päivään sisältyy lisäksi suosittu Ropo One -klinikka, jossa saat asiantuntijoiltamme hyödyllisiä vinkkejä palvelumme käyttöön.

Voit ilmoittautua joko koko päivän ohjelmaan tai pelkästään päivällä järjestettävään koulutusosioon. Ilmoittautumisen yhteydessä voit esittää ennakkokysymyksiä ja vinkata sinua kiinnostavista sisällöistä.

Asiantuntijapäivä on osallistujille maksuton ja sisältää lounaan, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä päivän päätteeksi järjestettävät verkostoitumisjatkot (n. klo 17.30 alkaen), jossa on luvassa myös pientä purtavaa.

Lämpimästi tervetuloa!
Ropon väki