Jatka sisältöön

Ropo ja Fennoa aloittavat yhteistyön – muistutus-, perintä- ja laskurahoituspalvelut saatavilla Fennoan taloushallinto-ohjelmassa

Ropo Capital ja Fennoa ovat aloittaneet yhteistyön, joka integroi Ropon muistutus-, perintä- ja laskurahoituspalvelut saumattomasti osaksi Fennoan taloushallinnon pilvipalvelua.

Fennoaan rakennetun rajapinnan kautta Ropon palveluiden hyödyntäminen on tehty Fennoan asiakkaille todella helpoksi. Palvelut voi ottaa käyttöön suoraan Fennoa-ohjelmiston kautta ja asiakas voi valita siirtyvätkö erääntyneet saatavat Ropon muistutettavaksi automaattisesti, manuaalisesti valikoiden vai erikseen määritellyin kriteerein.

– On hienoa, että voimme tarjota palvelumme Fennoan asiakkaiden käyttöön suoraan Fennoa-ohjelmiston kautta. Palveluidemme avulla voidaan nopeuttaa kassankiertoa, minimoida unohduksista johtuvat maksuviiveet ja generoida selkeää kustannussäästöä vähentämällä manuaalista työtä, toteaa Ropo Capitalin kumppanuuspäällikkö Arto Hakkarainen.

Ropon muistutus- ja perintäpalvelun avulla myöhästyneistä maksuista huomauttaminen hoituu järjestelmällisesti, tehokkaasti ja asiakassuhdetta vaalien. Palveluun sisältyy aina maksamiseen liittyvä asiakaspalvelu. Jos maksua ei saada kotiutettua vapaaehtoisen perinnän keinoin, voidaan perintää jatkaa oikeudellisessa perinnässä.

– Hyvin hoidettu muistuttaminen ja perintä ovat tärkeä osa yrityksen talouden hoitoa. Vahvasti kasvava ja sähköistä taloushallintoa kehittävä Fennoa on meille hyvä kumppani ja uskon, että Fennoan asiakkaiden ja tilitoimistojen joukossa on kiinnostusta systemaattiselle myyntisaatavien seurannalle ja kassankierron optimoinnille, Hakkarainen sanoo.

Fennoan palvelukokonaisuuteen on integroitu myös Ropon laskurahoituspalvelu, jonka avulla voi joko rahoittaa tai myydä laskut Ropolle. Laskurahoitus on joustava ja helppo tapa tasata kassan kausivaihtelua, nopeuttaa kassankiertoa ja parantaa maksuvalmiutta. Rahoitusprosessi hoituu alusta loppuun asti sähköisesti ja rahat tilitetään asiakkaalle 0–3 pankkipäivän kuluessa ilman käyttömäärävelvoitteita tai kiinteitä kuluja.

Lisätietoja:
Arto Hakkarainen, Ropo Capital, kumppanuuspäällikkö, p. 045 275 8622, arto.hakkarainen@ropocapital.fi


Ropo Capital on johtava laskun elinkaari- ja rahoituspalveluiden tarjoaja Suomessa. Kilpailemme Pohjoismaiden markkinoilla teknologisena edelläkävijänä – toimintamallimme pohjautuu omaan teknologiaan, automaatioon ja reaaliaikaiseen raportointiin. Työllistämme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa noin 400 talouden ammattilaista. Päätoimipisteemme on Kuopiossa. Vuosittain palvelumme kautta lähetetään yli 170 miljoonaa laskua ja muuta dokumenttia. www.ropocapital.fi

Fennoa Oy tarjoaa tilitoimistojen kanssa yhteistyössä pitkälle kehitettyä ja automatisoitua taloushallinnon pilvipalvelua. Fennoa-ohjelmistoa käyttää yli 400 tilitoimistoa ja yli 20 000 yritystä ja yhdistystä. www.fennoa.com