Jatka sisältöön

Juhannuksen poikkeusaukioloajat

Ropon asiakaspalvelussa on juhannuksena poikkeuksia aukioloajoissa.

Torstaina 20.6.2024 (juhannusaaton aatto) asiakaspalvelumme sulkeutuu klo 16.00. Perjantaina 21.6.2024 (juhannusaatto) asiakaspalvelumme on suljettu. Palvelemme normaalisti jälleen maanantaina 24.6.2024.

Poikkeusaukioloaika vaikuttaa maksuneuvonnan ja -valvonnan puhelinasiakaspalveluun ja MyRopon chat-palveluun. MyRopo palvelee 24/7 ja siellä maksuasioissa auttaa ChatBot.

MyRopo palvelee 24/7

Asiakaspalvelun ollessa kiinni voit hoitaa maksuasiasi kätevästi MyRopossa, jonne kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla osoitteessa: myropo.fi. Jos hoidat yrityksen, yhdistyksen tai muun yhteisön asioita, oikeutesi tarkistetaan Suomi.fi-valtuuksien avulla.

MyRopossa voit hoitaa laskuun, maksumuistutukseen ja perintään liittyviä asioita. Voit maksaa, tarkastella maksettuja laskuja, siirtää eräpäivää, jakaa perintälaskun useampaan erään ja tarkastaa alkuperäisen laskun tiedot. Voit myös ilmoittaa tilinumerosi liikamaksun palautusta varten tai valtuuttaa toisen henkilön hoitamaan asiaa puolestasi.

Tarkista, löytyisikö vastaus kysymykseesi Ropon UKK:sta

Olemme koostaneet avuksesi Ropon Usein kysytyt kysymykset -sivun, josta löydät vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Hyvää juhannusta!
Ropo